torsdag den 28. januar 2016

Der er stadig liv heroppe :-)


Der har været lidt stille på bloggen i det sidste stykke tid - men det har langt fra været stille heroppe! Vi må erkende at EM i håndbold har taget lidt over, da vi nærmest har set samtlige kampe! Men det er nu slut efter Danmarks exit!

Forblæste naturmennesker :-)


Det går godt i praktikken, hvor der nu kun er ved at være 2 uger tilbage - tiden går stærkt!

I dansk er vi stadig igang med Tv-reklamer og eleverne er ved at udvikle kompetencer, så de kan have et kritisk syn. Vi har arbejdet med mange forskellige reklamer og eleverne kan nu også analysere - og tage stilling til dem. Vi har også haft små fremlæggelser - som gik rigtig godt!Vi har også fundet ud af, at de er vilde med Kahoot, som er en quiz hvor alle kan være med på deres Ipads - der var højt humør!

I idræt er der stadig Teambold i fokus og eleverne har nu fået et indblik i, hvad det vil sige, at være sammen på et hold og fungere i et fællesskab. Vi kan se stor forskel fra da vi startede processen til nu, de er nået langt på kort  tid! Det er fedt at opleve som idrætslærer :-)

Der spilles trillebold med 7. klasse 

Eleverne giver hinanden feedback på holdene 


På fodboldbanen går det også godt og vi afprøver en masse forskellige ting, med forskellige temaer fra gang til gang. Vi har bl.a. kørt skiskydning - hvor der var fokus på hårdt arbejde kombineret med præcision. Her kom drengene igennem en række tekniske øvelser og udfordringer.
I denne uge har vi haft fornøjelsen af at træne 8. Klasse. I dag mødte vi og stod for træningen sammen med Lukasz Cieslewicz - nu topangriber for mesterskabs-klubben B36 Torshavn  og tidligere Brøndby IF spiller. 
Her ses skiskydning Arenaen 

Der gives strafrunder på stigen!

I denne kommende uge skal vi ud på den lille Ø Stora Dimun, hvor vi skal undervise 2 elever fra onsdag til fredag. Øen har 7 indbyggere, så det bliver en speciel oplevelse :-)

Weekenden stod på dyr sushi - pub quiz og Monkey Night! Vi startede på Etika fredag aften, hvor de serverer lækker Færøsk sushi, med frisk fanget fisk fra havet. Det var en god oplevelse, men en dyr en af salgsen, da vi tog lidt fejl af menukortet. De to danskere forstod ikke det kort! Da vi ikke kunne få lov til at vaske op, måtte vi hellere betale - 408 kr. per mand!
Vi fortsatte i byen til en enkelt øl og inden vi havde set os om - var vi endt midt i en Færøsk Pub quiz. "The Danes" som var vores holdnavn - endte med 5 ud af 30 rigtige, men vi fik aftens største bifald efter hver runde! Det skal dog siges, at alle spørgsmålene var på Færøsk!
Vi var ikke klar til at gå hjem og endte nu til Monkey Night - et lokalt koncept, hvor man for 100,- kr. kan få fri øl og cider i 4 timer! (Monkey Night - Glitnir) Vi havde en festlig aften og fik snakket med de lokale, som senere tog os med på Zirkus, en hip bar :-)

Pub quiz for oven og Monkey Night forneden 

Søndag gik turen til Bøsdalafossur sammen med vores nye Canadiske ven - Sam! Vi havde en hyggelig og sjov dag og vi fik oplevet endnu et fantastisk område af Færøerne - på det sydlige Vargar. Højdepunktet var dog hotdogs i det fri - det går man aldrig fejl af!

Ruten mod Bøsdalafossur 

142 m ned - Puha! 

De barske klipper! Endelig fik vi set fugle - de bygger huler i klipperne

Livet på kanten :-)

Det flotte view ved Bøsdalafossur 

Vand i flere niveauer

Hotdogs og natur i skøn forening :-)
Restaurant "Fodkold" Vi serverer hotdogs alle steder :-) 

Vores nye Canadiske ven Sam ved byskiltet - Midvagur 



1 time og 30 min på den lokale tank inden bussen gik hjem til Torshavn!


Vi glæder os til de sidste par uger i praktikken og det sidste vi kan nå at opleve af Færøerne! 

Blíðar heilsur 

M&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar